Pamilih ing Paus gantos gerakan kanggo legalize komersial gambling, lan mulane ngrangkep liwati résolusi ing November 2018 sing bar sawijining kabupaten ngadili saka nulis layang saka support kanggo casino project kajaba enem metu saka 10 search pamilih nyilihake persetujuan hollywood casino kansas city taun anyar eve.
Game terminal fitur "kesempatan kanggo ngleksanani skill utawa paukuman ngendi kasil ora rampung kontrol dening kasempatan piyambak." Southland njupuk $3.2 milyar ing bets lan mbayar metu $3 milyar ing hadiah, nalika Oaklawn ditampa $2 milyar ing wagers lan mbayar metu $1,89 milyar ing winnings ana casino cedhak colton ca. Nalika iku sing obah maju ing Southland, Oaklawn, lan Saracen, Paus Kabupaten casino rintangan tetep dawa ing paling apik ana casino cedhak corvallis oregon. Ing Razorback Negara dadi 29 negara ing US kanggo legalize komersial kasino nalika pamilih liwati sah miturut ukum referendum (jeksa agung bisa Ngetokake 4) sak November 2018 pemilu ana casino cedhak coralville iowa. Olahraga totoan tambahan munggah lan mlaku ing Oaklawn, nanging durung Southland carane kanggo sinyal mriksa ing poker. Revenue game reged ing piranti taxed ing 18 persen carane kanggo sinyal hit ing blackjack. Jeksa agung bisa ngetokake 4 ditampa mung 40 persen dhukungan saka Paus pamilih. carane kanggo mlebu munggah kanggo poker turnamen.