Laxmikant Parsekar, ing Goa Pangareping Mentri, wis mutusaké yen dheweke ora bakal nggawe kaputusan bab apa enem offshore casino ing negara bakal gawe anyar.
Parsekar bakal ninggalake kaputusan nganti pamaréntahan anyar apa flush ing poker texas holdem. Ana support kanggo lisensi kanggo bakal gawe anyar, nanging Parsekar rodo ninggalake nggawe kaputusan nganti pamaréntahan anyar, miturut laporan dening Times of India apa papat saka jenis ing poker. Parsekar nyatakake pamaréntahan anyar bisa nggawe kaputusan sawise iku wis kawangun ing Maret 11 apa flush ing texas holdem. Ing pakaryan babagan penyimpanan file, Golden Globe Hotels Pribadi Winates nyariosaken sing pejabat saka Goa wis ora sah owah-owahan sing-of-nggunakake usulan kanggo sing dipilih prau uga diwenehi wong-wong mau mooring ijin gestion de bankroll poker mtt. Pengadilan kabaripun marang pamaréntah patang minggu kanggo nggawe kaputusan ing lisènsi gestion tournoi poker en ligne. Golden Globe Hotels sadurungé dilakokno Casino Mint prau.

Miturut Parsekar, pemerintah durung ngumpulake nganyari maneh ragad lisènsi lan iuran nanging sing ora gawé ikatan pamaréntah negara kanggo nyediakake nganyari maneh lisènsi. gestion de tournois de poker.