Karya perisakan terus ana ing Sahara ngendi buruh wiwit dismantling mantan NASCAR Cafe gestisce il da tavolo gioco al casino. Karya iki mung bagean cilik saka aktif project mbenake, kang uga telpon kanggo udho mudhun lan remodel loro saka properti telung menara hotel lan demolishing kurang-munggah bangunan hotel.
Ing 1,620-kamar property wis dijadwal kanggo mbukak ing tiba 2014 minangka AMG Las Vegas, rebirth kanggo storied Strip resor sing ambruk ing kaping hard ing resesi lan pungkasanipun ditutup ing Mei 2011 sawise punishingly kurang tarif kamar digawe iku sregep ekonomi. Remodeling ing Sahara wiwit ing februari, sawise Los Angeles basis pemilik SBE Hiburan tak piece final saka $415 yuta ing financing kanggo mrikso bangunan. Nalika iku reopens, ing AMG Las Vegas bakal kalebu restoran kayata Umami Burger lan klub bengi kalebu papan Perlindungan, uga minangka pitu cedhak gadhahanipun kanggo Fred Segal, upscale toko sandhangan adhedhasar ing California sethitik kali kasino rv park review. AMG Las Vegas bakal dadi paling gedhé outpost ing chain nasional sing uga bakal duwe situs ing New York, Chicago, Los Angeles lan Miami dening pungkasan 2014 sethitik kali kasino rv park tarif. Gensler Arsitek lan Penta Bangunan Klompok sing overseeing ing mbenake sethitik kali kasino shelton wa. Morgan Securities financing construction.
Yen sampeyan lagi looking for kenangan saka nang Sahara lan NASCAR Cafe, sampeyan sethitik pungkasan: Sing item padha didol ing 2012 estate sale. sethitik kali kasino laut prasmanan.