Buzz Bingo kang makaryakke 119 bingo aula ing UK lan uga fitur online aturan powered by Playtech Lunak sing panampa saka paling anyar Playtech Award.

Penghargaan kang nyiptaaké dening Playtech lan pisanan dibukak ing 2016, ngenali prestasi, inovasi lan hard karya saka wong-wong iGaming operator sing nggunakke Playtech lunak casino njaga keamanan gaji ing macau. Iki ora pisanan penghargaan industri sing Buzz Bingo wis panampa saka, karo sing online aturan kang uga menehi casino online uga minangka online bingo kamar, njupuk munggah adiluhung anugrah saka senengane saka Kang Bingo lan EGR casino njaga keamanan ngilangi wong lanang penyelundupan. Ngandika bab Buzz Bingo kang paling anyar menang sing Playtech Award, Lucy Owen, Komersial Direktur lan Kepala Manajemen Akun ing Playtech, ngandika: "Kita wis remen dening respon kanggo Playtech Award lan milih juara saka dhaftar dawa saka pantes contenders iki ora tugas lan gampang." "Nanging, kabeh panel felt sing Buzz Bingo pendekatan kanggo ngisinake inovasi lan prestasi ing wektu kuwi cendhak timescale pantes khusus pangenalan." "Mung taun ing saka launched account, Buzz Bingo iku salah siji saka paling cepet-akeh omni-saluran operator ing industri, lan investasi ing salib-saluran pamuter engagement bisa dadi tombol kanggo iki." "We look nerusake kanggo terus bisa rapet karo Buzz Bingo long-term kanggo ngirim pengalaman fantastic kanggo pemain sing liwat sing klub lan online" Ing Pangareping Pejabat Eksekutif saka Buzz Bingo, Chris Matthews, ngomentari ing nampa sing paling penghargaan industri, ngandika: "Saben uwong ing Buzz Bingo punika remen wis menangaké Mangsan Playtech Penghargaan." "Kita misi kanggo ngirim pemain paling apik pengalaman ing industri, ing klub lan online, lan kita collaboration karo Playtech wis minangka bagéyan penting saka sadhar sing casino njaga keamanan gambaran proyek kanggo nerusake. Kita lagi looking nerusake kanggo makarya bebarengan ing mangsa supaya kita bisa terus kanggo ngirim paling apik omni-saluran aturan kanggo pemain kita." casino njaga keamanan ngilangi penyelundupan.