Views ditulis ing document iki ana wong-wong saka Grup piyambak prancis dilat resort casino indiana. Penutur bakal Simon Thomas, CEO, Hippodrome Casino, Richard Noble, COO, Aspers Casino, Tandha Jones, Ngatur Direktur, Grosvenor Kasino lan Roger Marris, CEO, Ritz Klub Casino prancis dilat resort casino acara. Informasi bab Kabeh Party Parlemen Totoan & Game Klompok bisa ditemokaké ing www.apbgg.org lan https://www.publications.parliament.uk/pa/cm/cmallparty/register/betting-and-gaming.htm jadwal kanggo Seminar Seri: Mangsa saka Gambling Online selasa 19 April 2016, 1.30 pm-3.30 pm, Macmillan Suite, Portcullis House • Clive Hawkswood, CEO, Remot Gambling Association (RGA) • Anthony Werkman, Direktur Marketing & Operasi, Betway • Richard Flint, CEO, Langit Totoan & Game Mangsa Totoan Kopi selasa 26 April 2016, 4pm-6pm, Panedhaan Kamar, Palace Westminster • Malcolm George, CEO, Association British Bookmakers (ABB) • Andrew Lyman, Direktur Klompok Peraturan Urusane, William Hill • John Heaton, Ketua, Scotbet Mangsa Kasino ana 23 Mei 2016, 3.30 pm-5.30 pm, Macmillan Suite, Portcullis House • Simon Thomas, CEO, Hippodrome Casino • Richard Noble, COO, Aspers Casino • Henry Birch, CEO, Pangkat Klompok Mangsa saka Mesin Game ana 7th juni 2016, 4pm-6pm, Churchill Kamar, Palace Westminster • John Putih, CEO, Inggris Hiburan lan Katering Dagang Association (BACTA) • Simon Dorsen, Direktur Senior kanggo Eropah, IGT • TBC Mangsa Riset, Pendidikan & Perawatan menyang Masalah Gambling ana 5th juli 2016, 4pm-6pm, Churchill Kamar, Palace Westminster • Marc Etches, CEO, tanggung Jawab Gambling Dateng • Lee Willows, CEO, YGAM (Enom Gamblers Pendidikan Dateng) • Elaine Smethurst, Ngatur Direktur, Gordon Sumelang Association • Wanda Goldwag, Dhingklik, Senet Klompok Iki ora publikasi resmi saka House saka Commons utawa House of Nguwasai prancis dilat resort casino restoran. Richard Noble, COO saka Aspers Casino Group lan tombol speaker nyatakake: Ing statement misi saka Kabeh Party Parlemen Totoan & Game Grup 'Kanggo tumindak minangka forum kanggo diskusi saka masalah bab totoan lan game ing UK' dikenal kanggo menehi poker face silang pitunjuk. Yen sampeyan kaya informasi luwih lengkap babagan topik iki, hubungi Steve Donoughue ing 0207 502 2067 utawa email ing [email protected].
Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Kelompok sing informal kelompok Anggota saka Omahé Loro karo kapentingan umum ing tartamtu masalah dikenal kanggo poker face silang. London, Inggris, Mei 2016– Perwira saka Kabeh Party Parlemen Totoan & Game Grup sing banget bungah ing prospek saka pangrungon saka papat tombol pemimpin British casino industri ing katelu sing Mangsa saka Gambling Seminar Seri, Mangsa saka Kasino kanggo bakal dianakaké on Monday 23 Mei 2016 ko ciany poker wied min 1. Seminar iki seri khusus ngarahke ing nyediakake platform kanggo sinau lan informed ijol-ijolan views lan masalah kuru toga bahan dhuwur vs roulette.