Kenyan olahraga totoan operator SportPesa wis mlebu totoan kemitraan karo Spanyol premier bal-balan divisi La Liga hollywood casino rv park bay st louis mississippi. On Wednesday, SportPesa announced sing wis ditetepake Resmi Afrika Totoan Partner La Liga hollywood casino kamar st louis. Nalika pihak wis sarujuk kanggo bisa bebarengan kanggo telung taun sabanjuré, financial rincian saka hasil padha ora dibeberke. SportPesa CEO Ronald Karauri ngandika menehi hasil bakal ngedongkrak La Liga kang visibilitas ing Kenya nalika furthering SportPesa kang "adil saka ngembangaken olahraga ing Afrika dening nggawa ing invaluable pengalaman profesional saka salah siji saka ndhuwur liga ing Eropah." La Liga direktur marketing Adolfo Bara ngandika menehi hasil "solidifies La Liga kang prasetya kanggo ing bawana Afrika" lan nyariosaken sing SportPesa "enggo bareng padha sesanti" ngewangi La Liga njaluk nyedhaki sawijining pembuangan kabeh liwat donya. SportPesa wis miwiti program studi ing agresif internasional sponsor strategi ing taun anyar, tondo asto tawaran karo tim Liga Premier inggris Southampton, Hull City lan Arsenal witcher 2 dadu poker strategi.

Nyedhaki ngarep, SportPesa judhul sponsor saka Kenya Premier League (KPL), nanging uga nglereni tawaran karo individu KPL klub uga Kenyan Rugby Union. Wong-wong olahraga lokal dasi-ups sing saiki ing ancaman amarga Kenyan pemerintah plans kanggo dramatically ngedongkrak gambling pajak.
Ing Maret, pamaréntah di dudohake sawijining 2017-18 budget proposal, kang dileksanakake seragam 50% tax ing kabeh gambling revenue, munggah pinunjul saka 7.5% tingkat olahraga totoan operator wis mbayar. Pemerintah wis wiwit disaranake sing parlemen bisa nimbang révisi iki ngajokaken tarif nanging SportPesa-afiliasi tenan wis diajukake tantangan legal saka tax undhak-undhakan, nalika Kenyan Rugby Union wis dielingake sing tambah pajak bakal nimbulaké mentas biaya-sadar totoan perusahaan kanggo curtail sponsor aransemen witcher 2 dadu poker aturan. Minggu kepungkur, KPL CEO Jack Oguda gabungan perang, resmi petitioning pemerintah kanggo ndhukung loro lan olahraga totoan industri "karo kawicaksanan sing bakal mimpin kanggo wutah terus tinimbang ambruk." Oguda dielingake sing ambruk saka totoan bakal "ora mung mimpin kanggo ambruk ing sektor olahraga nanging uga industri liyane kang gumantung ing olahraga kanggo revenue." Sauntara kuwi, SportPesa wis nyoba kanggo kuah sih karo pamaréntah dening ndhukung efforts kanggo nyegah panyebaran saka gambling ilegal mesin, paling kang ngandika kanggo dadi mbukak dening Cina-mimpin operasi.

Minggu kepungkur, SportPesa kang Karauri ditanggepi a statement tjara lengkap support kanggo pamaréntah ngukur "kanggo curb menace iki kang wis tarnished industri gambar lan stands kanggo kiamat urip kita anak." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre witcher 2 dadu poker vergen.