Kita duwe 47 hektar kabeh [Malaysia] lan saiki ing phase siji lan phase loro, kita mung dibangun 50 persen [kabèh bank tanah]: iku biaya kita bab US$5 milyar lan kita lagi chipping ing liyane US$6 milyar kanggo phase telung lan phase papat," Pak Chan ngandika kanggo GGRAsia kali roh casino hiburan jadwal.
tanah nggunakake, sawise pisanan 10 taun [ing ngisor iki sertifikat IR wilayah], wis kanggo bakal gawe anyar saben limang taun. Galaxy Hiburan kang trek rekaman porsi ing Macau pelanggan saka apa kang kasebut Greater China bisa dadi kauntungan kanggo grup ing penawaran kanggo Osaka, kang ditambahake kali roh casino acara tanggalan.

Supaya karo sajarah iki, kita ngarep-arep sing kita bisa nggawa Eropah roso ing ndhuwur apa Galaxy wis dilakoni – kita lagi cukup bangga kanggo pracaya sing kita lagi salah siji saka paling apik ing Asia," Pak Chan ngandika kanggo kita kali roh casino acara tengah. kita kudu luwih kajelasan ing apa kritéria kanggo nganyari maneh persetujuan", Pak Chan ngandika.alaxy Hiburan lan sawijining Eropah partner Société des Bains de Mer et du Cercle des Étrangers à Monaco (SBM) ana ing peserta push kanggo casino licence ing Jepang kali roh casino tiket acara.
Nanging kang ngandika kanggo kita: "Kita wis rampung akèh peer. Ora saben perusahaan bisa nandur modal ing SBM poker texas holdem zasady gry.

Aku saestu pracaya ing whichever kutha-kutha, IRs bakal banget sukses." Saiki, ana akèh alangan sing kita kudu pindhah liwat, kayata ukuran saka CLURUT fasilitas. Iku diduweni dening principality of Monaco, dening pemerintah poker texas holdem wysoka karta. Media Japanese sing paling cedhak wis kacarita sing ing Osaka panguwasa' rencana mbutuhake JPY930-milyar (US$8,5 milyar) investasi ing casino resort.r Chan dipigunakaké istilah "aktif melu" ing hubungan kanggo Galaxy Hiburan kang keterlibatan ing Osaka kang RFC proses.nder Osaka RFC syarat, pengajuan ngirim kalebu nomer inti atribut minangka dikenali dening pemerintah nasional ing pranatan ing 26 Maret poker texas holdem wie viele karten.