Ana kabar amba sadurungé ing minggu mung ical, minangka swedia buta NetEnt ngagetake munggah saingan casino game developer Abang Macan Game kanggo wawasan saka £200m poker texas holdem y omaha pokerist. Abang Macan kang didegaké ing 2014 lan sirah quartering ing Isle of Man, duwe liwat limang taun ing orane madeg piyambak minangka pemain kuwat ing casino online game industri pembangunan poker texas holdem zasady dla pocz tkuj cych. Karo akeh game casino sing lagi arang banget populer karo pemain lan kanthi mangkono kang bintang ing liwat 400 kasino online.

Iki temenan ora ilang ing tim manajemen senior ing NetEnt, sing announced takeover Abang Macan sadurungé ing minggu poker texas holdem za darmo online. Ing Release Penet ditanggepi dening NetEnt on Thursday 5th September, Therese Hillman, Group CEO saka NetEnt, ngandika: "aku banget pleased kanggo welcome Abang Macan menyang NetEnt Group poker texas holdem y omaha.
Disualekno nggabungke loro anjog lan perusahaan paling inovatif ing industri game online." "Kita katon nerusake kanggo apa karo Abang Macan kang fantastic tim kanggo nambah kita digabungake global tekan lan kanggo kurban luwih nilai kanggo operator lan pemain indian casino cedhak hollywood california. Transaksi bakal nyedhiyani revenue pinunjul sinergi antarane kita pasar donya." indian casino cedhak hollister california.