Sawise woro-woro Amaya Game CEO David Baazov kang daya karo njero dagang, iku wis saiki wis announced sing a kelas ajeg tuntutan hukum wis diajukake ing Amerika Serikat marang Canadian perusahaan. Ing biaya saka njero dagang wis ngasilaken ing connotations negatif marang Amaya, karo perusahaan saiki madhep malah luwih karibedan adhedhasar miturut omongane uwong njero dagang ing regards kanggo tuku PokerStars lan Kebak Ngiringake Poker saka 2014. Wingi, Harvey Weisman, investor adhedhasar ing Maryland, ngajokake kelas tumindak complaint, ing US Distrik Kidul saka New York. Ing complaint, iku alleges sing Amaya durung nyampekano informasi tumindak CEO David Baazov, sing mung announced kang wis dijupuk ninggalake saka anané moho saka posisi ing perusahaan poker texas holdem y omaha.

Minggu kepungkur, Baazov, uga sawetara wong, padha daya karo njero dagang. 23 biaya ing total padha diajukake, karo Baazov kang tundhuk lima indian casino cedhak hollywood california. Ing pakaryan babagan penyimpanan file dening Weisman serikat sing Amaya wis tugas kanggo nyampekano informasi dagang kegiatan saka Baazov lan padha ora, uga ora mlaku disclosing cacat sing kontrol internal indian casino cedhak hollister california. Weisman wis ngakoni sing palsu utawa mblusukake statements padha digawe dening eksekutif saka Amaya kang nyebabake rega nuduhake perusahaan dadi artificially inflated sadurunge padha ngeculaké luwih saka 1/5 saka nilai sawise AMF biaya metu minggu pungkasan. Tuntutan hukum ing dhaptar Amaya Game, David Baazov lan CFO Daniel Sebag minangka wastani. Sebag iki ora klebu ing biaya saka minggu kepungkur, nanging wis dikenali dening Autorité des marchés financiers minangka wong saka kapentingan nalika invesgitaion iki dibukak bali ing 2014 indian casino cedhak ngawèhaké pass utawa. Diselidiki miwiti sawetara sasi sawise disualekno saka Nyoto Group, perusahaan tiyang sepah kanggo PokerStars lan Kebak Ngiringake Poker..