Internal Revenue Service (IRS) njupuk langkah bali saka sawijining legal perang karo bitcoin ijol-ijolan Coinbase kanggo netepke yen iku perlu kanggo njupuk tambahan tumindak ing kasus indian casino cedhak hollister california. Coinbase uga wis takon pengadilan kanggo wektu tundha pangrungon nganti Maret supaya perusahaan bakal duwe cukup wektu kanggo nyiapake tepat kanggo nanggepi. Populer digital itungan perdagangan ing dhuwur $1,020 awal esuk indian casino cedhak ngawèhaké pass utawa.

16 nganti 23 Maret "amarga iku ngebotake apa kanggo njupuk tambahan tumindak ing cilik." Pangrungon kanggo pandonga diajukake dening Coinbase lan salah siji saka sawijining pelanggan. Pihak loro wanted pengadilan kanggo resmi ngalangi ing regejegan saka legitimasi IRS' Yohanes Doe panggilan carane kanggo muter blackjack. "Ing Amerika Serikat seeks iki tansah ora kanggo tujuan saka wektu tundha, nanging rodo amarga ing Amerika Serikat wis considering key usulan kanggo nglakokake utawa njupuk tumindak karo bab Yohanes Doe panggilan lan yen wektu liyane kasedhiya pangrungon ing movants' gerakan uga bisa nyingkiri kabeh, sparing Pengadilan hukum sumber daya lan Pihak' wektu lan beyo," pengacara kanggo IRS ngandika, miturut kabar stopkontak. Yen sampeyan kelingan, California pengadilan negeri diijini tax agensi kanggo mbutuhake Coinbase kanggo ngirim cathetan saka sawijining transaksi customer minangka bagéan saka diselidiki menyang bisa tax penipuan setya dening U carane kanggo nutup kredit bank casino. Saiki bitcoin rega Sawise sawetara minggu saka ngantuk tilas, bitcoin wis pungkasanipun bali ndhuwur $1,000 tandha carane kanggo muter roulette ing casino. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre carane kanggo muter poker. Pengadilan anyar filings dijupuk dening CoinDesk nuduhake yen pengacara kanggo U imprimerie casino castelnau le lez.