Kirby Garlitos wis nggawa kowe warta saka Rounders terusan, supaya kita ora ngidhak ana, nanging kita bakal nggawa sampeyan sawetara kabar ing remake saka 1974 kenek Judhi witcher 2 dadu poker rigged. Mark Wahlberg wis milih kanggo muter peran saka Axel Reed, college profesor sing develops njijiki gambling kecanduan, sing diputer supaya apik dening James Caan ing asli film; lan warta wis mung bejat sing Jessica Lange bakal muter bagéan saka Wahlberg kang ibu. Bintang 21 Langsung Street, bubar menangaké Penghargaan Aktris Paling apik ing Locarno Festival Film kanggo dheweke peran minangka masalah sosial buruh ing film Short Term 12. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre witcher 2 flotsam biksu poker. Lange, sing wis loro Academy awards kanggo dheweke pagelaran ing Tootsie lan Langit Biru, saiki munggah kanggo Golden Globe lan Layar Actors Guild Anugrah kanggo dheweke pagelaran ing Medeni Crita Amérika: Ing Coven; lan dheweke amba kaloro jeneng kanggo bakal dikonfirmasi kanggo star ing Rupert Wyatt remake witcher 2 flotsam dadu poker. Nanging supaya padha ora njaluk banget digawa lunga karo temonan sawise laporan nyatakake wong-wong umur antarane 24 lan lawas 75 taun sing luwih kamungkinan kanggo duwe wis sethitik gamble ana kene. Warta ing Tinseltown uga tabet sing udud panas Brie Larson uga gabung ing matak kanggo muter timbal wadon.

Cukup nalika sampeyan panginten Runner Runner wis mancep a rusty, Ebola infèksi, chainsaw menyang jantung saka gambling film Hollywood surprises wong-wong kanthi mbuwang loro liyane proyèk dhateng conveyor sabuk. Uga sing narrows iku mudhun sing dicokot.. 2 irisan dawa slot toasters uk. College Profesor Mung ora Pas Profil Yen UK Kesehatan lan Sosial Care Informasi Centre (HSCIC) padha nulis script kanggo Gambler ana cara ing bumi sing tengah-umur college profesor bakal matak minangka gambling madat; pakurmatan sing bakal diparingi kanggo salah siji saka bocah enom 2 irisan dawa slot toasters. Jessica Lange paling anyar jeneng amba kanggo ditambahake kanggo matak saka remake saka 1974 klasik Gambler; lan UK Kesehatan lan Sosial Care Informasi Centre pracaya lanang enom nuduhke resiko luwih saka ngadopsi gambling masalah ing UK.