lan neruske saka kurban – dening Wynn Resorts unit Wynn Las Vegas LLC lan Wynn Las Vegas Ibukutha Corp – bakal digunakake dening Wynn Las Vegas LLC kanggo tuku wae sing ngetokake sekuritas' pinunjul 7,75 persen cathetan ing jumlah principal saka kira-kira US$1.23 milyar sing amarga ing 2020, lan sembarang pinunjul 7.875 persen cathetan ing jumlah principal saka US$377.01 yuta amarga ing 2020 apa aku kalah ing poker. ny isih net neruske saka kurban bakal digunakake kanggo ngluwari sembarang 7,75 persen cathetan lan 7.875 persen cathetan ora tendered apa aku kalah ing poker. Sembarang ampas neruske sawise sing bakal digunakake kanggo perusahaan umum tujuan, tiyang sepah perusahaan ngandika ing pakaryan babagan penyimpanan file on Wednesday kanggo Nasdaq. apa tansah pamisah 8s ing blackjack.