Meridian wis ngeset standar anyar ing pembangunan lan penyebaran prajurit saka linuwih internasional olahraga totoan kesempatan, lan bakal dadi salah siji saka perusahaan timbal mameraken ing sabanjuré minggu kang WrB Afrika, kang diatur dening Clarion Game, lan nganggo tengen 7th – 8th juni, ing Villa Rosa Kempinski, Nairobi, Kenya. Perusahaan, wis pinunjul operasi ing Eropah, Afrika, Karibia lan Amérika Kidul karo ekstensif portofolio saka game lan totoan produk texas holdem poker house rules.
Sawetara produk iki kalebu: Manggon Totoan, Ing-Muter Match Tracker, Wis Match Totoan, Manggon Greyhound lan Balapan Jaran, Olahraga Virtual lan Racing, Virtual KENO, Totoan Online, Native Android lan iOS Aplikasi, Casino Online, Affiliate Sistem, Jackpot Maju, Kasetyan Kertu lan Casper–Slot Manajemen System significado de la palabra poker face. By leveraging Meridian kang Nang Toko Manager® lunak platform, perusahaan bisa gain akses menyang jaringan kang wis liwat 30 taun saka layanan fokus ing Eropah, makaryakke ing 36 negara karo 900 totoan kopi donya significado de lol en el poker. Pratinjau sawijining katon ing WrB Afrika, a Meridian juru ngandika: "Apa komersial organisasi dienggo ing bangunan account-anyar perusahaan totoan, utawa penerapan totoan solusi menyang sing ana game operasi, kita bisa kanggo netepake bisnis lan tuwuh basa customer significado de la pintura de los perros jugando poker.
Meridian warisan saka paling laku lan pengalaman nyebar liwat rong puluh, ngidini operator kanggo streamline kritis pangolahan, operasi kontrol lan nambah bathi." Meridian wis kebak dikembangaké kapentingan bisnis ing kabeh gambling sektor lan saluran, kalebu toko, web lan seluler significado de las poker en tatuajes. Dikembangaké kanggo loro domestik lan internasional pamirsa, WrB Afrika bakal nutupi topik kalebu: laundering anti-dhuwit, olahraga integritas, Afrika peraturan malang, pembayaran, pamindhahan saka toko online lan paedahing kawruh saka tanggung jawab game poker situs legais em portugal. Kanggo informasi luwih lengkap ing WrB Afrika lan kanggo ndhaftar, visit: www.africawrbriefing.com; kanggo informasi luwih lengkap ing Meridian, visit: www.meridianbet.com/business. Content lan Speaker inquiries: Curtis Roach T: +44 (0)20 7384 8115 Utusan Pendhaftaran inquiries: Alexander Crockford T: +44 (0)20 7384 8212 Sponsor utawa Mameraken kesempatan: Pras Sri T: +44 (0)20 7384 8108 Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre camping para guia poker valendo dinheiro.