Artikel iki wis dianyari kanggo nggambarake penawaran langsung saka Gayatri Raje Chowgule ing gati kanggo wilayah saka tanah kasebut nilai kripik casino mar del plata. Pangareping Mentri kanggo Goa, Laxmikant Parsekar, wis sing dicethakaké iku ora peduli saka sembarang tartamtu proposal kanggo nadhahi cilik Indian negara kang limang ngambang kasino saka sing saiki omah-omahé ing Mandovi Kali menyang wilayah ing Chicalim Bay dragon pot panas crown casino. Iku ora 376.6 sq ft plot minangka kasebut ing laporan warta tanggal 18 juli, 2016.

Minangka lan nalika sampeyan bisa, please nggawe koreksi supaya sing nonton bakal ngerti dragon lawang ngisor slot. "Aku ora weruh sembarang kuwi proposal sing related kanggo pindhah saka offshore kasino kanggo Chicalim Bay lan ora ana kuwi jeksa agung bisa ngetokake sing wis teka munggah sadurunge pemerintah," ngandika Parsekar dragon link autumn rembulan slot mesin.
Dheweke nyatakake kanggo Donya Casino Kabar sing, "Kula waterfront wilayah 376736.8 sq ft nampilaken 984 mlaku babagan saka bank kali lan wis sadurunge wis digunakake kanggo ndandani kapal," ing komentar sing bisa katon ing ngisor iki artikel iki. "We are ora hosting kasino minangka wis wikan nanging sing mung gampang pemerintah lan wis mung ngajokaken situs," ngandika Chowgule, sing claims duwe briefed Parsekar bab dheweke rencana ing februari. Dear Adam, Kula waterfront wilayah 376736.8 sq ft nampilaken 984 mlaku babagan saka bank kali lan wis sadurunge wis digunakake kanggo ndandani kapal. Thanks – Gayatri Raje Chowgule – Goa – India.. Chowgule jumangkah menyang debat minggu kepungkur dening aturan babagan saka kulawarga-diduweni tanah bebarengan gisik saka Zuari Kali lan Chicalim Bay sing wis kabaripun wis nliti lan ketemu cocok.