Nanging, malah yen iki referendum mrodhuksi 'ya' voting, iku bakal tegese apa-apa nalika federal larangan isih ing buku apa sing rintangan saka menang tangan saka blackjack.

Nanggepi, Christie ngandika sing wong-wong mengkono ing "ditabuh lan sambatan ngirim mung njupuk ambegan." New Jersey kang giat banget gerakane menyang game online mathuk uga karo kita sadurungé ramalan minangka kanggo carane pro-game fraksi ing US bakal advance sabab ing negara-by-negara basis tinimbang ing tingkat federal apa sing rintangan saka menang jackpot ing casino. Ana sing menarik sisih wigati kanggo New Jersey olahraga totoan tantangan, minangka Gov apa sing rintangan saka menang lapangan nang ing craps. Banjur ana negara kang pengadilan tantangan Profesional lan Amatir Olahraga Protection Undhang (PASPA), 1992 federal larangan marang olahraga totoan slot canyons cedhak goblin valley state park.

Minangka Associated Press nyatet akhir minggu iki, 2011 disetel kanggo dadi momentous siji kanggo New Jersey kang gambling sektor slot canyons cedhak angin topan utah. Ing DoJ uga claims sing SC132 iku ora salaras amarga iku "bisa menehi Legislatif Negara daya kanggo bisa pass negara hukum related kanggo olahraga totoan," soko DoJ pracaya iku ora ing negara kang purview slot canyons cedhak escalante utah.