Stratosphere lan Arizona Charlies' tiyang sepah perusahaan ngandika ana nongaming revenue mbantu bahan bakar perusahaan liya-waktu asil. Amérika Casino & Hiburan Sifat ngandika sawijining sakabèhé revenue net kanggo waktu saka rampung 30 juni tambah 1.1 persen kanggo $89.4 yuta slot canyons cedhak goblin valley state park. Perusahaan kang bathi tambah saka $100.000 ing waktu liya saka 2013 kanggo $1.7 yuta ing waktu saiki slot canyons cedhak angin topan utah. Ing statement, Amerika Casino ngandika mundhak ing revenue saka hotel lan restoran operasi nutup kerugian 2.4 persen populasi ing revenue game slot canyons cedhak escalante utah. Perusahaan ngandika sawijining ngalami murah volume ing slot machine wagering lan tabel game kegiatan sak waktu.

Stratosphere kang revenue net tambah 4.3 persen ing waktu, kang klebu 9 persen tambah ing hotel revenue slot canyons near green river utah. Nanging, perusahaan kang loro Arizona Charlie kang kasino weruh net nyuda revenue 4.2 persen, utamané amarga kanggo 5.7 persen nyuda ing revenue casino black jack aspal sealer reviews.
Amérika Casino uga makaryakke ing Aquarius ing Laughlin, kang tansaya revenue 1.2 persen ing waktu black jack aspal kokain ngisi reviews. Aliran awis perusahaan ambruk 4.1 persen kanggo $18,5 yuta ing waktu, utamané amarga kanggo sawetara tax expenses. black jack aspal kokain sealer.