Aptly dijenengi Bung "Bbyong" Woo Yong iki uga mbayar $26,000 kanggo uncalan siji kang cocog ing siji taun. StarCraft game sing nguripake Bertrand 'ElkY' Grospellier lan Lex 'RaSZi' Veldhuis menyang jeneng kluwarga ing sirkuit sadurunge padha nyabrang liwat kanggo profesional poker lan aman kontrak karo PokerStars. Kadhangkala wong kang watak ngongso njupuk liwat lan padha mungkasi munggah tarnishing saben hasrat tukang game ajining diri. Ing oktober 2015 KeSPA nyerahke StarCraft pamuter YoDa lan pelatih dijenengi Gerrard umur bans, lan minangka bubar minangka spring panyokro bowo surfaced sing Lee "Urip" Seung Hyun, 10-wektu juara turnamen, wis ditampa $60,000 kanggo uncalan loro kang cocog ing Mei 2015. Paling tuwa olahraga liga ing donya, Korea Selatan StarCraft ProLeague, wis ditutup mudhun sawise 14 taun ing bisnis amarga masalah karo sponsor lan cocog mbenakake scandals dhuwit nyata poker kita legal. Banjur sampeyan tangi munggah siji esuk lan maca sing Korea Selatan olahraga Association (KeSPA) wis mlaku StarCraft ProLeague kanggo sasi 14-taun dhuwit nyata poker turnamen online. Nanging ProLeague masalah tindak tuwa tinimbang match mbenakake.
Kanggo bakal rampung jujur aku wis mung mirsani mangsa pisanan saka SC2 siji, sawise saingan ing page 2 ing mangsa SC : BW. Minangka ProLeague pejabat wiwit rigging munggah mbledhos sak liga kang struktur, mung pitung tim tetep dhuwit nyata roulette app iphone. Punika sethitik video kanggo kabeh sing kaya kanggo njupuk teary-paningalan wayahe liwat mundhut dhuwit nyata roulette app australia.
Eilers Research prediksi sing totoan ing olahraga bakal worth kira-kira $1,8 milyar dening 2020, lan StarCraft II wis piece cilik saka sing kue sing bentuke bunder iku parx casino opening rauh.