Industri supplier Game Kasunyatan wis kedhaftar kapercayan ing proses wutah sawijining strategi, reporting revenue saka £15.7 m ing sawijining H1 dagang nganyari. Tokoh, kang sastra suluk disposables, nggantosi wutah ing pungkasan taun total saka £14.9 m, nalika tenan kang diatur EBITDA mundhut dikontrak saka £3.6 m £0.9 m. Ing kawitan enem sasi saka taun wis mbuktekaken iklan produktif gedhe-gedhe kanggo Game Kasunyatan harry casino ora bonus simpenan.
Perusahaan mlebu anyar B2B isi lisensi kanggo sawijining Slingo Asli portofolio saka game ing New Jersey, kalebu karo Caesars Hiburan Interaktif, GVC Holdings, Pala Interaktif lan Rush Werna Interaktif tropicana aruba resort & casino. Game Kasunyatan rinci wujud biaya tabungan ing bali saka integrasi saka sawijining bisnis sosial, nalika bukak saka sawijining anyar putih label nyata dhuwit gambling camping, Dealornodealcasino.com lan Loveislandgames.com padha uga nyatet antarane sawijining H1 operasional highlights tropicana aruba resort casino.

Ing gawan statement ing sawijining dagang saiki lan masa depan outlook, Game Kasunyatan ngandika: "Kanthi H1 2017 diatur EBITDA mundhut ngartekno suda kanggo £0.9 m, papan tetep manteb ing ati ing strategi sawijining, lan iku ing trek kanggo entuk papan kang pangarepan kanggo taun minangka kabèh tropicana aruba resort & casino oranjestad. "Papan anticipates perusahaan bakal entuk pinunjul positif EBITDA ing separo kapindho saka taun financial karo tambah bathi, mangsan marketing biaya suda, lan lengkap periode keuntungan saka integrasi saka bisnis sosial san clemente casino biaya wedding.

"Kanggo ndhukung wutah iki, perusahaan anticipates mundhakaken kira-kira £1m saka investor ing relatif short term." san diego casino watesan umur.