Sportsbook operator EnergyBet wis announced extension saka sponsor saka Vanarama Nasional Liga klub Leyton Orient klub bal-Balan kanggo 2017/18 mangsa cs pindhah gambling camping karo dhuwit recehan free. Ing syarat-syarat menehi hasil EnergyBet logo bakal katon ing klub ngarep lan adoh kits lan fitur ketara ing klub 9,000 seater Brisbane Dalan stadion nalika nindakake tesco release delivery slot kanggo natal. EnergyBet juru Russell Yershon tampi extension saka perusahaan hubungan karo klub, ngandika: "EnergyBet are bangga kanggo terus kita hubungané karo Leyton Orient lan kaya pembuangan, kita ngluwihi bungah bab sesanti lan ambisi saka pihak sing nduweni anyar."We are seneng kanggo dadi bagéan saka kit kanggo miwiti mangsa teka lan ndeleng passion ora mung nduweni anyar, nanging uga rawuh saka pemain anyar sing duwe ambisi kanggo bali Leyton Orient menyang inggris Liga bal-Balan lan nggawa kaping apik maneh nalika nindakake tesco release delivery slot saben dina.
We look nerusake kanggo ningali pembuangan ngagem klambi lan kang bisa kanggo paring piwales marang wong-wong mau karo hadiah kayata hospitality paket lan ing jarak aktivitas sak mangsa teka."Leyton Orient Komersial Manager Steve Dixon ditambahake, "We are looking nerusake kanggo mangsa liyane karo EnergyBet nalika nindakake tesco release delivery slot uk. Klub iku wus dadi bisa kanggo nyedhiyani luwih nyenengake matchday pengalaman mangsa iki, lan aku nyana EnergyBet kanggo dadi bagéan saka sing karo sawetara kreatif lan aktivitas fun uga lomba kanggo panyengkuyung kita.".