Ing Senet Grup iku kanggo broadcast sawijining page TV iklan on Friday minangka langkah munggah sawijining kampanye kanggo ningkataké tanggung jawab gambling ing UK slot mesin pindho mudhun casino kripik free. Grup iku digawe munggah saka Eropah bookmakers William Hill, Ladbrokes, Koral lan Pantun Daya, lan iki diadegaké ing September kanggo poto-aturan industri slot mesin ora keluwen bebarengan. A £2m kampanye kang mbiayai dening grup lan iku pisanan saka sawijining jinis ing UK slot mesin-teyeng free slot.

Iklan kampanye migunakake tagline "Ala Betty" kanggo tune song "Ireng Betty", lan melu loro kapisah iklan nuduhake pemain kang diwanti-wanti kanggo mungkasi totoan nalika dadi duwe pengarep-arep sawise mundhut, karo salah siji ing totoan toko lan liyane muter online ing ngarep. Loro-lorone iklan mburi karo pesen: "Nalika fun mandheg, mandheg." Senet Grup interim eksekutif Ron Finlay ngandika: "akèh-akèhé saka wong-wong sing seneng gamble responsibly lan aman, nanging sawetara bisa geser menyang masalah gambling. "Kita kampanye highlights sawetara saka pratandha bebaya lan menehi sawijining sumber saran kanggo wong-wong sing aran sing gambling njupuk metu saka kontrol." Group niat kanggo nggedhekake ing sawijining papat anggota ana, karo Sawijining anyar Standar Komisaris Wanda Goldwag ngumumke plans kanggo terus wuwus karo online operator. slot mesin dolphin kang pearl deluxe free.