"Kabeh saldo akun bakal diajeni ing BurnTurn lan kasedhiya sanalika kita miwiti," advisory janjinipun nalika nindakake tesco release delivery slot saben dina. Sampun mirsani industri tuwuh saka sawijining primeval tataran kanggo apa iku saiki nalika nindakake tesco release delivery slot uk. Kang disalahake Van Oort kanggo telat ing njupuk iku obah, ngakoni yen dheweke wis ngiwa perusahaan lan sawijining lunak ing negara miskin kang wis dijupuk wektu kanggo ngurutake metu nalika nindakake tesco release delivery slot mbukak. Bryan Bailey wis mlaku Casinomeister wiwit sawijining bukak ing juni 1998. Wong karo rencana kene ing Casinomeister mgm nasional pelabuhan casino lantai peta.

A juru wicoro kanggo Casten kang Antigua-adhedhasar Mbukak Sumber Industri Winates, kang makaryakke BurnTurn.eu, nanggapi kanggo Van Oort kirim, suwung wong irregularities financial karo pamuter dana, lan ngakoni sing BurnTurn wis disimpen dina dening tuku ing situs lan piranti lunak. Nanging pemain dinuga tetep dibayar Brandon Casten, pemilik anyar saka Bitcoin online poker situs Satoshi Poker, wis mati account mudhun lan migrated pemain kanggo situs anyar lagi nunggu miwiti lan judul BurnTurn.eu. "Nalika BurnTurn dadi urip (banget rauh), kabeh diverifikasi akun bakal aken kanggo cepet mundur total," ing juru wicoro prajanji.