Akhir minggu kepungkur iki, PokerStars MANGGON Jeju Red Dragon tak ditindakake lan wis rampung sawijining kawitan telung dhuwur-totoan turnamen. Ana total 44 entri kanggo acara—30 unik entri lan 14 re-mundut apa situs paling apik kanggo gambling online. Soyza, sing njupuk mudhun APPT Korea Acara Utama iki April kepungkur lan NLHE acara ing EPT ing Barcelona ing agustus, tak iku ing marang Cao, mung kanggo ilang A-10 tangan kanggo kanthong 9s. Ing pungkasan, prancis poker pro Romain Arnaud disabetake emas, njupuk mudhun acara lan pocketing hadiah ndhuwur worth $668,000 apa paling slot ing huuuge casino. Saiki minangka short tumpukan, kang di cekel nalika nyoba kanggo narik ajaib metu karo kanthong deuces carane kanggo slot varian shoes ragnarok. Iku koyo apik, nanging aku duwe kuoso awis pamuter game lan sing apa aku bakal tancep kanggo." Arnaud ngangkat munggah kang pungkasan awis nalika piyambakipun teka ing nomer sanga ing Triton Poker Super Dhuwur Roller Seri ing Filipina ing taun 2016. Mudhun kanggo mung Arnaud lan Cao, loro mutusaké kanggo ora nguripake kepala-up perang menyang digambar-metu ordeal lan disigar pot.
Senadyan ora ngrekam utama menang, iku biasa dhuwur-totoan awis pamuter game ing Macau. Iku paling gedhé hadiah kolam tau kanggo PokerStars acara ing Korea. Sayange kanggo wong, Arnaud ngetung pasangan karo kang A-Q combo kanggo meksa Soyza kanggo alur carane kanggo slot turnamen karya.