Kanggo sawetara pemain ing lintang-Lintang, iki gunggungipun collusion, kang padha felt kepekso Stars kanggo roso sepi $70k mbayari lan golek 'nyata' juara bejo poker-texas holdem apk. Corcoran wis samesthine kanggo nggawe pamindhahan kanggo London sawise kang resmi nompo kang anyar pakaryan bejo red kasino kode bonus 2021. Corcoran wis Pantun wong kanggo dasawarsa kepungkur, nanging minangka adoh bali minangka agustus, pinter dhuwit wis wong minangka nang favorit kanggo dadi Betfair bigwig.
Lan supaya iku sing pamuter dijenengi 'koenigskeba' ngalahaké 'DodgeUrOuts' kepala-up awal esuk kanggo njupuk piandel tangan lan manis promosi ijo sing lunga karo iku. Online poker star tandha sawijining 10th taun saka operasi sasi iki, lan perayaan dovetailed apik karo perusahaan nyedhak sawijining 70 billionth tangan urusan. Nanging karo kacepetan karo kang Lintang deals tangan, sampeyan ora duwe wektu akeh kanggo tokoh metu cara kanggo ngapusi 75 billionth tangan promo. Sky News wis nglaporake yen Pantun Daya COO Breon Corcoran bakal announced minangka Betfair CEO anyar arang-arang sabanjuré minggu. Ing nanggepi outcry, lintang-Lintang ditanggepi statement ing ngisor iki: "Kita wis dideleng ing kahanan sak menang tangan, lan sing wis ditemtokake nalika iki laku 'cepet-lempitan' uga ora ing roh saka promosi, iku ora nglanggar aturan lan angger-angger ing promosi bejo poker cherry valley il. Kanggo wong, iki loro pemain wis mung ketemu cara kanggo (marginal) sing luwih apik sing rintangan saka menang promosi tanpa ngaruh nabrak sembarang pemain liyane, lan wiwit iku mbayar mati, topi mati kanggo wong-wong mau. Nanging terus telpon amérika kasempatan casino wullowitz veranstaltungen.
Ing wulan juni, saiki Betfair pangareping exec David Yu mbiwarakaken niatipun kanggo numpak mati menyang sunset sawisé enem taun ing setir, sak kang mbantu angon totoan exchange liwat sawijining (pisanan wildly sukses, banjur, er, ora dadi luwih) introduksi kanggo pasar saham amérika bapak apocalypse rauh casino.