Digital Marketing Mixer acara kang wis kang dianakaké ing jumat, 22 Mei antarane 5-7pm (GMT) liwat virtual konferensi, wis announced lintang-Lintang Affiliate Klub minangka sponsor saka $1000 Pokerstars freeroll sing padha bakal nyekeli, wiwit ing 7:15pm ing wayah sore bejo red kasino free chip. Kanggo dicokot saka kompetisi loropaken, lintang-Lintang Affiliate Klub bakal nyeponsori khusus freeroll kanggo kabeh pamiarso amérika kasempatan casino auto 59 znojmo tschechien. Karo $1,000 kanggo muter kanggo ing PokerStars, iki khusus Marketing Digital Mixer Freeroll menehi pamiarso kasempatan kanggo teka bebarengan, have fun lan saingan amérika eagle penny slot mesin. Lintang-lintang Affiliate Klub wis uga ditambahake $100 karunia ing acara panjadwal Lee-Ann Johnstone, kang bakal diganjar kanggo sapa sing bisa ngalahake dheweke metu saka acara amérika kasempatan casino auto 59 znojmo.

Ngandika bab freeroll lan lintang-Lintang Affiliate Klub sponsor, Lee-Ann Johnstone ngandika: "Kanthi acara iki, aku ndhukung bisnis cilik kanggo njaluk bantuan padha perlu kanggo dadi gedhe carane njaluk casino lisènsi. Iki tegese nggunakake profesional sandi masyarakat kanggo nggawa wong bebarengan kanggo jaringan lan enggo bareng bisnis gagasan kanggo teknologi sukses." "Aku uga seneng kanggo duwe lintang-Lintang Affiliate Klub ing papan ndhukung inisiatif iki, sing wis generously disponsori a $1000 ing freeroll poker turnamen kanggo tamu kanggo seneng socializing ing inuagural acara ." Apa sampeyan pengin rawuh Digitial Marketing Mixer sampeyan bisa RSVP kene. carane njaluk casino inang mlife.