AD WATCHDOG bolongan pus LOTRE TOTOAN SITUS Ing lotteries tumindak kanti awon warta, minggu iki weruh UK Iklan Standar Authority (ASA) chastise online lotre totoan operator LottoGo.com (biyèné Donya Lotre Klub) kanggo mlaku iklan sing kui loro keluhan tartamtu amérika receh slot mesin skandal. Ing UKGC ngaso sawijining satelit ing februari 2017 ing urutan kanggo menehi Camelot wektu kanggo ngleksanakake anyar perusahaan Operasional Keunggulan Program carane njaluk casino inang caesars. UK Gambling Komisi (UKGC) wis mejet Nasional Lotre operator Camelot karo £1.15 m paukuman kanggo "cekap serius" kontrol lan governance failings carane njaluk casino lisènsi ing louisiana. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Satelit iki gawe anyar sing nopember lan ditambahi nambahi "kontrol liyane-related gagal sing wis metu sakteruse kanggo miwiti diselidiki." Ing UKGC wekasanipun ditemtokake sing app seluler cockup, publikasi online pepak Lotto asil, langsung debit instruction gagal ing Mei 2016 sing sementara nyegah processing saka lotto dodolan, plus failings ing loro ngukur keamanan lan Kantor Post kontrol, dijamin imposition saka paukuman financial carane njaluk casino inang kanggo komp sampeyan. Fellow lotre totoan operator Lottoland iki kena denda sing jumlahe £150k dening UKGC pungkasan taun sing padha infractions poker muter for free tanpa registrasi. Camelot "melu positif" karo UKGC sak satelit lan pengatur ngalembana ing karya operator wis rampung "kanggo nganyari lan ningkatake sawijining tata cara lan kontrol kanggo ngurangi risiko luwih masalah.