S.-adhedhasar game supplier Internasional Game Teknologi (IGT) announced on Wednesday sing wis mlebu menyang mesthi persetujuan panggabungan karo GTech SpA, italia komersial lotre operator lan panyedhiya game teknologi mgm nasional pelabuhan casino acara.

GTech bakal ndarbeni IGT kanggo US$6,4 milyar, ateges saka US$4.7 milyar ing awis lan simpenan, lan panyangka saka US$1.7 milyar ing utang net casino paling apik ing miami ok. Tech ngarepake kanggo finance bagean awis wawasan liwat kombinasi saka awis ing tangan lan financing anyar casino paling apik ing miami florida. Perusahaan wis ditampa naleni kesepakatan cacahe US$10.7 milyar saka Kredit Suisse, Barclays lan Citigroup kanggo finance transaksi lan refinance utang ana fasilitas.r Sala bakal ngawula minangka eksekutif saka perusahaan anyar casino paling apik ing milan italia.
Ms Hart bakal ngawula minangka wakil ketua, nalika Phil Satre, IGT kang ketua, bakal diangkat minangka ketua. casino paling apik ing miami oklahoma.