"Aku kaya kanggo nemtokake sing sembarang urut saka gambling njaba saka kasino ilegal supaya kita nggusah panguwasa lokal kanggo kokain mudhun ing iku," Phearun marang koran.
"Kita wis saiki wis ngisi munggah ing online game," Ros Phearun, Wakil Direktur-Jendral karo Ministry Finance, marang koran. "Ing saiki kita duwe sawetara amba perusahaan manca sing digunakake ing server ing Inggris lan Spanyol teka kanggo ketemu karo kita kanggo luwih engagement. Saiki sing kita ana ing proses nggawe game hukum, kita perlu kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan pangembangan industri game.".
By hukum, kita padha ora ngidini game online [kajaba] dilisensi kasino lan kita uga ora ngidini wong lokal kanggo gamble." Kamboja wis dawa dileksanakake sawijining dilisensi kasino kanggo kurban gambling online layanan kanggo wong-wong dumunung njaba saka sawijining wates lan teka komputer server bakal kabaripun bakal padha sing dilakokno dening Rusia ngendi kabeh wagered dana sing funneled liwat terpusat hub carane kanggo ngalahake ing casino ing blackjack. "Sapunika, kita sing learning bab game online saka negara liya supaya kita bisa nyiyapake server kanggo ngatur iku," Phearun marang Khmer Kaping carane kanggo ngalahake casino cuphead. Iki bakal ngidini pejabat kanggo ngawasi rincian tartamtu kayata carane akeh kang wagered lan saka ngendi dhuwit wis teka carane kanggo ngalahake casino blackjack.

Madhep munggah ing popularitas saka ilegal online gambling antarane warga, pemerintah Kamboja wis kabaripun announced sing wis planning kanggo netepake tengah komputer server khusus sing dirancang kanggo ngatur lan ngontrol kabeh kuwi aktivitas sing njupuk panggonan ing Asia kidul-w├ętan bangsa visa b1 slot ing hyderabad.