Ebrahimi kang presentation bakal ngandhani bab rahasia saka sukses karya karo VR ing 2017, kang bakal nuduhake views ing bisnis lan pasar, desain lan technical bagéan saka VR; njupuk dipikir ing ana VR app ing macem-macem sektor industri karo fokus ing gambling; lan saiki cuaca kanggo pangembangan industri VR kang bakal netepake évolusi saka gambling pasar ing mangsa cedhak carane kanggo ngalahake casino blackjack. Ana bakal pangembang bagean kanggo inovasi kreator lan bagean bisnis kanggo wong-wong nggawe teknologi kasedhiya kayata operator lan pasar. Pamiarso uga bakal bisa kanggo pengalaman urutane critane game ing donya kang kawitan kasunyatan ditambah setir roulette kang bakal debut dening MediaLiveCasino visa b1 slot ing hyderabad.
Konferensi yakuwi kanggo nyawiji anjog profesional lan promotor saka VR/AR game teknologi dening kumpul ahli saka sak donya sing fokus ing pembangunan lan integrasi saka teknologi inovatif kanggo gambling sektor visa b1 slot kasedhiyan ing hyderabad. Malah yen sampeyan ora menowo karo Kamanunggalan kang salib-platform engine, sampeyan bisa ngerti sawetara saka game lan isi interaktif sing wis digawe karo bantuan saka Kamanunggalan kuwi minangka Teyeng, Pipa Taman, Lali Anne, Lara Croft Pindhah, lan liyane. Iku wektu kanggo nang ing virtual lan kasunyatan ditambah lan Eseman-Expo wis diatur acara kanggo April 3 ing Andel kang dening Wina House ing Prague, Republik ceko sing janjinipun bakal break-metu acara saka taun visa b1 slot ing chennai. Wujud fitur saka konferensi bakal dadi Jaringan tur zona ngendi peserta bisa njupuk bagéyan ing wis ana VR casino proyèk lan nyoba metu produk anyar lan VR/AR novelties kanggo luwih ngerti impact inovasi iki sing samesthine kanggo duwe ing tanah adhedhasar lan casino online sektor liwat taun teka carane kanggo awis metu casino kripik.
Konferensi presents kesempatan langka kanggo ngrungokake lan bisa ketemu bener teknologi mavericks kayata Unity kang Amir Ebrahimi sing wis 14 taun pengalaman ing pinggiran nglereni carane kanggo awis metu saka casino online.