Panentu kanggo nisihake potensial utama peraturan hurdle, Galaxy Game Inc.wis pamilih kanggo njupuk bali aplikasi kanggo lisensi kanggo berkembang lan disebaraké game anyar ing Nevada. On Thursday, Las Vegas Review-Journal kacarita sing ing Nevada Game Kontrol Papan sarujuk kanggo deleng Galaxy Game kang lisènsi request bali kanggo perusahaan. Galaxy Game, kang develops, pabrik lan distributes casino game meja lan meningkat casino sistem, amarga katon sadurunge Nevada Game Komisi ing tanggal 27 juli, nalika panel disetel kanggo mutusaké apa kanggo ngetokake lisensi sing "bakal ngaktifake Galaxy kanggo berkembang lan disebaraké game anyar ing Nevada," miturut laporan tabel game karo kelompok poker. Komisi wis pilihan apa kanggo concur karo papan, overturn sawijining kaputusan utawa nggawe iku "cilik pisanan tau kanggo dadi subyek kanggo hukum anyar sing ngijini komisi kanggo nolak nanging ora lali lisènsi," kang, miturut kabar stopkontak, tegese Galaxy Game bisa terus kanggo operate ing negara nanging bakal biso kanggo muter metu game anyar papan game black jack. Opting ora kanggo njupuk resiko, perusahaan mutusaké kanggo mbatalake lan bali kanggo liyane wawasan ing mangsa—utawa nalika Galaxy Game menang sawijining mréntahaké kanggo California Gambling Kontrol Komisi kanggo reconsider 2013 sawijining kaputusan play game tabel poker. Miturut Las Vegas Review-Journal kang Richard Velotta, iku njupuk Nevada Game Papan Kontrol rong dina saka "peppering" Galaxy Game Ketua lan Presiden Robert Small sadurunge padha tekan ing kaputusan sarujuk request perusahaan kanggo mbatalake sawijining aplikasi.
Senadyan kang ora langsung entuk pahargyan ing Nevada pemandangan, aturan ing negara California, Oregon lan Washington tetep mamang Small, sing wis embroiled ing sawetara kasus liwat taun divisi 2 pindah wis ora mod slot. Ing California, aturan sing mrentah sing Small iki ora cocok kanggo nindakake bisnis karo negara suku kasino. Galaxy Game eksekutif uga subyek saka negara priksaan polisi ing Oregon liwat lisènsi aplikasi divisi 2 pindah warno alami slot. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre divisi 2 pindah mod slot.