Tetep iku macem, alam Bébas Semprotan fitur rampung acak lan bisa katon salah siji sak basa game utawa bonus. Yen luwih menang simbol tanah, padha kunci lan reels Respin maneh. Saben tambahan buyar nambah ekstra muter munggah kanggo maksimum 22 wigan casino 3 sadurunge 8. Menang amba potensial: Dirancang dening Stockholm-kantor pusaté studio kanggo mobile lan desktop nggunakake, warni video slot wis bali menyang pamuter (RTP) tingkat saka 96,25 persen lan 5,202 x saham maksimum potensial. Game simbol lan fitur: Liyane simbol saka kurang kebayar kalebu papat kertu cocog kanggo luwih mbayar ta, bethet, kethèk lan jaguar. Iku mbantu kanggo ngedongkrak kenek frekuensi lan bisa sulih kanggo samubarang game biasa mbayar simbol wieviel karten poker texas holdem. Anyar 5-rol, 4-baris lan 50 paylines slot njupuk pemain ing sapisan-ing-a-umur ngulandara kanggo paling gedhé ing donya wana jawah tropis apa paling poker game kanggo piranti seluler. Panther, mesthi, uga raja paytable, nalika golden simbol sing bears sawijining goresan serves minangka alam Bébas simbol. Ing Respin fitur otomatis micu dening sembarang kombinasi menang sak bonus babak.

Nalika aktif, iku panggonan 3-10 wilds liwat reels sak muter ing basa game, nalika ing ekstra muter, iku sprays minangka akeh minangka 7 wilds menyang game kanggo nambah kasempatan saka kebangkrutan pemenang apa paling online poker kanggo entuk dhuwit. Collaboration bakal ndeleng isi saka spesialis slot panyedhiya nambah operator Perang saka Slot inisiatif sing iki pisanan ngenalaken ing oktober 2015.