PartyGaming dicethakaké total revenue munggah 15% ing 2010 ahead saka panggabungan karo bwin kang dirampungaké apa cocog karo sing kuat ing poker. Perusahaan kang paling anyar sing dilapurake asil, sadurunge padha dadi bagéan saka bwin.partai hiburan digital, nuduhake yen total revenue taun-taun mlumpat saka €310.1 m €357.1 m ahead saka klompok dagang enggo bareng saka Maret 31.
CEO Jim Ryan ngandika, "Minangka kita panggabungan karo bwin disetel kanggo ngrampungake ing 31 Maret 2011, kita finalizing kita plans kanggo nggabungake loro bisnis minangka cepet sabisa lan tetep manteb ing ati bab ngirimke biaya lan revenue sinergi kita wis dikenali ing baris karo sadurunge announced jadwal, karo lengkap €55 yuta saben annum kang dikirim dening 2013. Kita rencana kanggo nyedhiyani luwih nganyari ing proses kita ing wektu setengah taun asil ing agustus 2011." Ing syarat-syarat saben individu bagéan saka bisnis, kabeh layanan sing ditawakake weruh revenue pindhah munggah loro saka siji facet – poker.
Iki weruh kurangé populasi revenue saka 2009 kang €136.8 m €124.8 lanang karo ana alesan tartamtu kanggo kurangé populasi. Sauntara kuwi revenue casino wungu €151.4 m saka €136.3 m kanggo dadi produk sing kasedhiya ing perusahaan karo paling revenue online manggon blackjack rigged. Bingo luwih saka tikel dibandhingake karo 2009, revenue rising saka andhap asor €22.8 m €51.4 m. Pamungkas, olahraga totoan lunga saka €13.2 m ing 2009 kanggo €20.8 m pungkasan taun online manggon bakul blackjack rigged. Ryan ditambahake, "grup wis terus kanggo nindakake ing-baris karo Papan pangarepan" perusahaan kang resik EBITDA saka operasi terus wis tambah andhap asor saka €93.8 m €100.4 m lan sakabèhé asil uga wis mlebu angob saka sawetara padha mung minangka mbadek. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre online manggon casino tetep.