Digarap liyane saka wong-wong mau padha bar abdi online manggon bakul blackjack rigged. Gedhe roulette tabel bebarengan karo liyane gambling peralatan iki uga katutup dening polisi online manggon casino tetep. "30 wong sing wis dipenjara kalebu 14 pemain lan 5 wadon casino abdi iku game online padha minangka gambling. Warta agensi lapuran sing miturut polisi, 14 saka 30 wong-wong sing padha dipenjara padha kejiret gambling lan limang wanita sing padha kabaripun casino abdi ing makeshift casino padha uga dipenjara carane adoh valley view casino saka san diego. Casino wis kira-kira 60,000 kothak kaki saka game papan karo kira-kira 1,000 slot lan video poker mesin lan 30 tabel game. carane adoh valley view casino saka escondido. Antarane pemain, sawetara padha pengusaha," news agency IANS dipetik Wakil Komisaris Polisi Ishwar Singh, minangka kacarita dening NDTV carane adoh angin creek casino.