Ing Persemakmuran saka Northern Mariana Islands lan tenan konco ing construction Imperial Palace Saipan wis kabaripun wis resmi dhawuh kanggo milih pimpinan anyar dening juli 10 utawa resiko prospek saka rusak sawijining casino-lisènsi operasi. Miturut laporan saka Nang Asian Game, Imperial Pacific International Holdings Limited wis tanpa Chief Executive Officer wiwit desember departure saka sadurunge boss Tandha Coklat lan saiki miturut omongane uwong kanggo dadi ing owahan kangelan financial amarga ing bagean gedhe kanggo impact saka coronavirus pandemi. Tambahan edicts: printah saka Amérika wilayah kang Persemakmuran Casino Komisi uga pitunjuk Hong Kong-kadhaptar operator kanggo miwiti patemon financial sawijining kewajiban kanggo pribadi vendor lan pemerintah lokal carane adoh angin creek casino saka langkawi florida.
Sumber rinci sing Imperial Pacific International Holdings Limited wis saiki melu ing macem-macem tuntutan hukum bab dibayar fees kalebu salah siji digawa dening mantan contractor Pasifik Rim Pembangunan Tanah ngandika kanggo dadi worth kira-kira $6,8 yuta carane adoh angin creek casino saka atlanta ga. Pancet kacilakan: Edward Deleon Guerrero, Ketua kanggo Persemakmuran Casino Komisi, kabaripun ditanggepi setunggal arahan kanggo Imperial Pacific International Holdings Limited amarga tenan kang 'fokus gagal' kanggo golek penerus kanggo Coklat carane adoh angin creek casino saka kene. Kabaripun maca statement saka Guerrero... "Kita terus-terusan dipencet marang wong-wong mau yen iku sakabehe urgency sing Imperial Pacific International Holdings Limited milih Chief Executive Officer malah ing interim basis utawa tumindak kapasitas casino saka aliansi poblenou. Kita wis ngrambah ing titik saiki ing ngendi kita ora duwe opsi liyane kajaba kanggo jeksa agung bisa ngetokake urutan." Fiskal fiasco: sumber sadurungé kacarita sing Imperial Pacific International Holdings Limited direkam mundhut net watara $508 yuta taun pungkasan minangka sawijining kanthi jumlah ongko bathi plummeted dening 83.4% ing taun-taun mung liwat $69.5 yuta casino de l'hospitalet de llobregat. Iku salajengipun diterangno sing Imperial Palace Saipan operator wis mung sebagian wareg sadurunge pasangan saka payroll siklus lan wis kaancam bakal punah, sing uga rauh bakal dipeksa kanggo permanen nutup mothballed ajang ing pulo Pasifik saka Saipan. casino de l imperial palace annecy.