Supplier saka game lengkap solusi Santai Game wis mlebu menyang isi persetujuan karo anjog panyedhiya isi saka produk hiburan, Ganapati Group.

Miturut ana release penet.. carane trick poker mesin. Miturut syarat-syarat persetujuan, pangembang kabeh portofolio inovatif game bakal digawe kasedhiya kanggo mbukak casino platform lan game supplier family guy peter indian casino.

Japanese-gaya isi: Ganapati, kang specializes ing Jepang-gaya, isi kang inovatif, bakal nyedhiyani populer irah-irahan kayata Cryp Crusade lan Sushi Perang kanggo operator partners Santai Game. Ngomentari ing seger menehi hasil, Kepala Product Officer kanggo Santai Game, Simon Hammon ngandika... "kita bangga kangge Kita sesambetan ing kita prasetya kanggo transparan lan collaboration karo kita partners, lan kita are remen kanggo nggaris sukses kita pendekatan ing nggabungaken isi saka kuwi macem panyedhiya family guy peter craps piyambak. "Ganapati nyedhiyani pemain karo urip game online dikempalken karo fitur banget, lan kita tartamtu sawijining game bakal dadi hit amba karo kita partners." Uga kurban sing njupuk ing kemitraan anyar, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Ganapati Malta, Taku Sawada ngandika.. family guy peter craps kang celonone guyon. "Santai Game wis sumilir njupuk ing kekancan, lan kita seneng banget kanggo duwe mbalek metu kita produk ing platform sawijining family guy mencet kula blackjack. "Bina pendekatan gawan ing sawijining layang wis nyengsemaken, lan kita katon nerusake kanggo dawa lan maringi hadiah sesambetan." Anyar urip: persetujuan karo Ganapati ing tumit saka bukak saka anyar video slot saka Santai Game, Epic Joker, kang rapet ngiring bukak saka liyane anyar slot game, Zombie Circus. Pungkasan sasi Malta basis supplier B2B kanggo gambling online industri uga mlebu isi persetujuan karo Sydney-kantor pusaté pamuka ing dhuwit nyata game papan, Wektu Amba Game. blackjack kabupaten chain doc watson.