Minggu iki, NagaCorp ketua Tim McNally marang GGRAsia sing perusahaan ing-pembangunan casino ing Rusia kang Primorye game zona cedhak Vladivostok ana "isih arep maju ing jadwal lan kita antisipasi [iku] bakal mbukak ing mangsa panas saka 2018." NagaCorp nyuwil lemah ing sawijining Sana Hiburan Kutha project (artis kang kesengsem digambarke) pungkasan spring karo bantuan saka pangembang China Harbour Engineering Co Ltd blackjack kabupaten chain willie nelson. Iki juni, NagaCorp VP Hau Chang Ping ngandika casino kang phase pisanan – ing biaya kang wis kira-kira antarane $50m lan $70m – bakal mbukak dening mburi 2018.

McNally ngandika minggu iki sing wis dijupuk NagaCorp "sawetara wektu mung kanggo bisa liwat standar search syarat bangunan" nanging karo kabeh sing perlu ijin dijupuk, "kita sing bener ing bangunan phase blackjack kabupaten rentengan del mccoury. Sapunika kita cantik akeh ing jadwal." Minggu kepungkur weruh NagaCorp release unaudited tokoh financial panutup ing sangang sasi page saka 2016 ing sawijining kapal penggedhe NagaWorld properti ing Kamboja ibukutha Phnom Penh blackjack kabupaten chain abang lane.
Perusahaan ngandika VIP turnover munggah 11% ing taun ing taun kanggo $6.6 b, nalika pasar massa tabel nyelehake wungu 13% kanggo $456.5 m lan elektronik mesin game "tagihan-ing" gained 15% kanggo $1.14 b. TIGRE DE CRISTAL KANG PEMILIK ORA KASENGSEM ING RUSIA KANG GAME LIYANE ZONA Ana saiki mung siji operasional casino ing Primorye, ing Lawrence Ho-kontrol Tigre de Cristal casino euro 10 euro gratis kode. Minggu iki, VP saka hotel lan restoran operasi Stylianos Tsifetakis marang Rusia kang TASS warta agensi sing property iki saiki rata-rata 1000-1200 pengunjung saben dina – kang watara 950 sing residents lokal – mudhun saka puncak panas watara 3000 saben dina casino euro kode bonus ora simpenan. Minggu kepungkur, media rusia sumber kacarita sing Ho ' s Summit Pinuju Holdings, kang ngemu saham ngontrol ing Tigre de Cristal, iki eyeing padha project ing Rusia kang newest game zona ing Crimea, duweni potensi ing kemitraan karo Macau casino operator SJM Holdings, kang didegaké dening Ho kang rama Stanley Ho casino euro ora bonus simpenan. Sing gosip wis wiwit wis scuttled dening Summit Pinuju direktur eksekutif Craig Ballantyne, sing marang Totoan Bisnis Rusia sing perusahaan iki "mesthi ora planning kanggo nandur modal ing gambling zona dumunung ing Republik Crimea lan Sochi." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.