Aturan ing Maryland wis ngenalaken sing bakal mbutuhake kabeh umum sekolah dhuwur ing negara kanggo ngajari siswa ing potensial harms saka gambling manggon holdem pro unlimited dhuwit apk. Cheryl Kagan (D-Montgomery) ngandika negara wis ora bisnis mulangi sekolah sing padha kudu mulang bab gambling kecanduan manggon holdem poker online pro. Casino resort dumunung cedhak BWI International Airport.2016 sinau conducted dening Universitas Maryland kang Tengah saka Kaunggulan ing Masalah Gambling ketemu sing 18 kanggo 34-taun-lawas tur ing dhuwur resiko saka ngembangaken gambling kecanduan iku windsor casino opening rauh. Ing Maryland kang hukum sing saiki ing gambling, kasino sing dibutuhake kanggo mbayar ragad taunan saka $425 saben slot mesin, lan $500 saben tabel game, sing dadi menyang negara kang Masalah Gambling Dana iku windsor casino mbukak dina iki. "Iku digunakake dianakaké filsafat sing negara ngirim ora tugas kurikulum syarat ing kita 24 sekolah lokal sistem," Kagan ngumumaké. Aturan liwati ing Senat sacara mutlak taun pungkasan, nanging iki tau dijupuk munggah ing Omah amarga saka COVID-19 shortening ing sesi.