Slot labels informed pemain ing saben mesin kang payback persentasi, kasempatan saka ngengingi bonus babak, lan mesin kang volatility. Apa karo kang UW rowange Dan Brown, Harrigan digawe slot versi 'Bukti Munggah Ngarep' nutrisi labels sing kurban US konsumen unvarnished bebener saka carane akeh uyah, gula lan lemak lagi akeh iku windsor casino opening rauh.

Kategori terakhir nerangake apa game nawakake cilik nanging kerep payouts utawa apa payouts ana sawetara lan adoh antarane iku windsor casino mbukak dina iki. Ontario kang provinsi gambling monopoli wis dites 'kalori labels' ing sawijining kasino' slot mesin minangka cara kanggo konsumen bakal weruh persis apa iku lagi akeh. Preduli, Sheona Hurd, OLG kang direktur tanggung jawab sosial strategi, felt eksprimen iki "banget sukses" ing iku nawakake pemain kesempatan kanggo luwih ngerti mesin padha diputer. UW profesor Kevin Harrigan ngandika kang misi iku kanggo "nyebar tembung babagan carane [mesin slot] padha dirancang," ing tartamtu sing nggunakake lampu lan muni kanggo nyamarake rusak giliran minangka menang, uga nggunakake tambah saka 'cedhak-kantun' kedadean, kang bar utawa lambang meh baris munggah kanggo mbentuk jackpot nanging ora cukup, ninggalake sawetara pemain mikir lagi liyane kamungkinan kanggo menang ing sakteruse giliran. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. OLG niat kanggo nggunakake saran customer kanggo ngapiki labels lan tumindak tindakake-munggah test mengko taun iki iku winstar indian casino. Survey dicethakaké pemain temtunipun felt luwih educated minangka kanggo mekanika saka slot operasi, nanging ing kasus saka kamungkinan masalah gamblers, kawruh iki muncul kanggo backfire, minangka iki sopo bener gambled liyane, ketoke ing yakin sing padha saiki wis soko liwat ing mesin apa adhem ing poker.
Ing UW profs nyedhaki Ontario Lotre lan Game Corporation (OLG), kang diijini ing pasangan kanggo nginstal labels ing watara 250 slot ing Grand Kali Raceway ing Elora, Ontario apa cookie monster roulette. Ing ana, Waterloo Wilayah Ngrekam kacarita ing loro Universitas Waterloo (UW) profesor sing digawe padha karo nutrisi labeling kanggo slot mesin kanggo ngajari gamblers ing carane mesin makarya lan mugia ngurangi lazim saka masalah gambling prilaku.