Global Game bakal ngleksanakake tumindak anyar rencana kanggo imbangan sawijining biaya, senadyan nambah revenue dening 100% nganti SEK 915.9 m ($99.6 m) kanggo 2018 iku windsor casino mbukak ing kanada. Mediawiki operasi kanggo taun iki SEK 148.6 m, 22% nambah, karo aliran awis operasi kacarita minangka SEK 161.8 m. Mediawiki sawise tax iki SEK 125.1 m, kang ngilangi mudhun kanggo SEK 3.09 saben bareng. Kanggo waktu papat saka 2018, bathi tambah 35% ing taun-taun kanggo SEK 236.4 m ($25.7 m). Mediawiki operasi kanggo periode gunggungipun SEK 18m, nanging, 57% nyuda apa dianggep metu saka posisi ing poker. Game grup laporan mediawiki sawise tax SEK 16.1 m, kang equates kanggo SEK 0.39 saben bareng apa dianggep cilik totoan poker.
Joacim Möller, Presiden lan CEO saka Global Game, ngandika: "Minangka asil saka kombinasi saka ngisor saka asil samesthine ing waktu papat, luwih saka samesthine biaya kanggo platform technical lan luwih pribadi biaya, perusahaan wis mutusaké kanggo ngleksanakake rencana ajeg kanggo balance revenue lan biaya."Bejat mudhun, iki tegese, ing antarane bab liyane, optimalisasi ing sisih revenue uga ngenalke biaya-nyimpen lan streamlining ngukur, uga minangka nganalisa pesen lan pasar campuran." apa dianggep online gambling.