Ing nuntut argue sing komisi sengaja nyuwil hukum nalika iku dianugerahi lisènsi kanggo Wynn Resorts, lan digatèkaké miturut omongane uwong pidana kegiatan dening mantan landowners saka Everett situs ora dhl menehi slot wektu kanggo pangiriman. Apa James McHugh, sirah saka Massachusetts Game Komisi, ngeweruhi iki utawa ora, kang ora ngeculke ing, lan ngumumaké iku dadi "sungguh dandan" ing rancangan asli ora dhl menehi wektu pangiriman slot. [...] Anyar Wynn Everett Katon Kaya Lawas Wynn Vegas [...] ora ara-ara samun diamond casino duwe olahraga totoan. Lan sing kang isih "yen." Toko munisipalitas saka Revere, Somerville lan Boston wis kabeh ngajokaké tuntutan hukum marang negara gambling komisi ing upaya kanggo mblokir project ora hollywood casino duwe roulette. "Iku ora dijupuk energi sing iki perusahaan saged." Apa anyar proposal memang "unik kanggo Massachusetts" utawa namung remukan-up saka sadurunge Wynn Resorts, iku isih asil dandan ing konsep sadurungé, kang kapandeng kaya soko Katharine Carrington bisa uga kudu hallucinated sak Dinasti ngimpi urutan ora hollywood casino duwe online olahraga totoan.