Salah siji saka industri paling biso dipercoyo gambling panguwasa, UK Gambling Komisi, wis diterbitake kertas diskusi ing kang cahya cemlorot ing virtual duit, olahraga, game sosial lan liyane ora hollywood casino duwe sikil cuyu. Menapa malih, panguwasa goleki views ing berkembang masalah sing nuduhke resiko mangsa kanggo loro pamuter pangayoman lan angger-angger ora hollywood casino duwe penny slot. Ing kertas iki dikembangaké kanggo alamat amarga obah garis antarane tartamtu gambling kemajengan téknologi, expansion saka cryptocurrencies lan game sosial produk uga minangka wutah pasar kanggo olahraga gambling.

Minangka diterangno dening Pitutur Umum ing Komisi, Neil McArthur, tombol badhan kanggo panguwasa kanggo nggawe manawa pemain padha dilindhungi lan sing kelompok ngrugekke uga anak padha ora harmed utawa eksploitasi dening gambling ora hollywood casino duwe duwit receh pushers. Dheweke uga nuding metu sing Gambling Komisi iki ngangap bab macem-macem "ing-game" item lan digital duit sing bisa digunakake kanggo gamble apa sap utawa blackjack.
Tambahan, McArthur disorot sing operator wae sing kepengin kanggo kurban gambling fasilitas kanggo UK pemain, gambling nggunakake cryptocurrencies klebu, kudu terus cocok operasi lisensi apa sainsburys ijo delivery slot. Ing Umum Counsel uga dielingake unlicensed gambling operator kanggo mungkasi aturan sing layanan utawa bakal padha ngadhepi jalaran saka tumindak sing. Menapa malih, kang ditulis dening badhan bab totoan ing olahraga lan nuntut kuwi operator kanggo ngatur risiko kayata umur individu nyoba kanggo nang ing platform. Lapangan pungkasan saka kapentingan ing UK Gambling Komisi iki game sosial lan miturut McArthur ing awak ngatur tampilan ing jeksa agung bisa ngetokake iki wis ora diganti drastis ing comparison kanggo siji ditulis ing publikasi saka januari, 2015. Kang dicethakaké ana sing padha wis katutup sing kridit, token, kasetyan nilai lan tambahan giliran padha tradable lan mulane padha bakal mbayar manungsa waé sing cedhak kanggo jeksa agung bisa ngetokake. Katelu Interested sing arep kanggo nanggapi kanggo diskusi kertas wis nganti 30 September, 2016 kanggo nglakoni..