Ajang iki Verve Bar, tengah dumunung panyiapan sing accommodated grup kita ing tingkat ngisor, karo akeh A/C thank gusti allah. Gabung saka game sosial lan gambling online donya ageng topik diskusi watara kita industri global ing wayahe poker tabel profissional sao paulo.
Kabar apik iku malah sanadyan ana akèh saka pemain ing pasar, kualitas ora dhuwur minangka sawijining luwih opportunistic lapangan playing. Liyane titik amba digawe dening Keausterman sing perlu ING PALING $2 yuta karo $500k darmabakti kanggo marketing nglampahi yen sampeyan arep kanggo pindhah ing ngendi wae ing game sosial pasar poker tabel babak prices. Kajaba iku, panjenenganipun nuding metu sing gambling donya wis lack of inovasi kanggo nalika saiki karo poker minangka pungkasan bab amba (!!!) dadi ing wektu iku mateng kanggo langkah ing goyangake iku munggah dicokot. Wektu iki mateng kanggo pisanan Sosial Gambling Meetup kanggo njupuk panggonan ing London ing selasa, 17 juli, diatur dening iGaming Bisnis poker tabel profissional quanto munggah. Keausterman kang presentation mèlu lan kang page titik iki sing game sosial luar biasa competitive, pasar panas ing wayahe poker tabel profissional digunakake. Rogers presented pisanan lan diterangno sing ana telung buckets saka game sosial strategi metu ana, 1)nggawe pasar anyar kaya Zynga wis, 2)ningkatake ing pasar ana minangka Plumbee.com wis, utawa 3)nyalin pasar lan kang mbelo posisi minangka GameSys wis slot mesin mario donya 3d. Sakabèhé acara iki sukses lan kita lagi looking nerusake kanggo sabanjure Meetup bakal dijadwal ing September lan lengkap konferensi darmabakti kanggo sektor ing November slot mesin mania borderlands 3. Ing Meetup njabat minangka kesempatan banget kanggo nggawe sawetara sambungan anyar lan iku sumilir kanggo ndeleng akèh saka pasuryan anyar kanggo owah-owahan.