Oddsmakers wis ngangkat Messi, ing Ariani striker muter kanggo FC Barcelona, minangka rintangan-on favorit kanggo menang katelu Ballon d the year award karo 5/6 rintangan sawise durung liyane scintillating taun sing weruh wong skor rahang-nempel 73 gol ing klub muter mangsa iki poker tabel profissional digunakake. Loro pemain bal-balan, digunakake dianggep minangka loro paling apik ing galaksi, sing sepisan maneh melu ing perang liyane pantes dhewe El Clasico slot mesin mario donya 3d.
Iniesta wis realistically mung pamuter sing bisa upset loro Messi lan Ronaldo kanggo penghargaan lan 5/1 rintangan misale jek kanggo suggest sing Iniesta wis njaba kasempatan saka capping kang apik banget taun 2012 karo kaurmatan kang disebut paling pemain bal-balan ing donya slot mesin mania borderlands 3. Ing sisih loncat karo muter awak, ing brash Ronaldo, mung wong sing ngaku kanggo muter kanggo nduweni Messi kang otherworldly skill, wis diregani ing 5/2 rintangan kanggo menang kang kawitan Ballon d the year award wiwit 2008 slot mesin max nang jackpot. Plus, piyambakipun kuwoso nyengsemaken ing 2012 Euros, anjog Portugal kanggo semi-final sadurunge mudhun kanggo akhire juara Spanyol hollywood game casino youngstown ohio.