Sepuluh dina sawise construction buruh ambruk 33 kaki marang pati lan kabeh bangunan aktivitas ing $4.6 milyar Grand Lisboa Palace ing Macau kabaripun tetep dilereni soko tugas sing ketundha kasil saka diselidiki resmi kang conducted dening enclave kang Affairs Biro Buruh. Miturut laporan saka GGRAsia, ing juni 18 kedadean weruh 47-taun-lawas buruh saka dharatan China ilang kang gesang nalika pemilik SJM Holdings Limited sing dicethakaké iku biso kanggo nemtokake nalika construction ing 2,000-kamar Malaysia Strip property bakal nerusake slot mesin max nang jackpot. "SJM [Holdings Limited] sama karo Buruh Affairs Biro kanggo diselidiki kang digawa metu," maca statement saka SJM Holdings Limited, kang tanggung jawab kanggo 19 gambling situs ing mantan portugis enclave kalebu Casino Hermanto ing Jai Alai, Grand Lisboa Macau, Babil Casino, L ' Arc Macau Casino Golden Dragon.

"SJM [Holdings Limited] wis nemen saddened dening laka lan ngluwihi sawijining paling jero condolences kanggo buruh kulawarga hollywood game casino youngstown ohio. Perusahaan saiki ngancani contractor ing nggawe noto karo buruh kulawarga ing rugi jeksa agung bisa ngetokake." Grand Lisboa Palace kabaripun wiwit rising saka 17-hektar plot saka tanah ing februari 2014 lan wis samesthine kanggo welcome page sawijining tamu sak setengah kapindho saka taun sabanjuré hollywood hard rock casino hollywood florida.

Kang dibangun kanggo saingan karo liyane toko integrasi casino resort kayata $3.2 milyar Studio Kutha Macau pembangunan saka Melco Resorts lan Hiburan Winates uga Sands China kang Winates $2,4 milyar Venetian Macao, properti amarga fitur rapat lan konferensi acara uga shopping, panedhaan lan fasilitas hiburan nalika sawijining gambling lantai disetel kanggo kurban kira-kira 1,000 slot kajawi sawetara 700 tabel game hollywood hard rock casino grand opening. "Kita bakal terus kanggo tumindak kerep pemriksaan lan [mesthekake] aman digunakake siklus [lan] nyedhiyani safety latihan uga tightening pengawasan kanggo mesthekake ketat selaras kanggo kabeh safety syarat dening kabeh kita kontraktor/subcontractors ing situs [supaya] kanggo nglindhungi buruh kita," maca statement saka SJM Holdings Limited..