Kang salajengipun purportedly nyatakake sing gadhah casino cedhak kanggo jantung saka Eseman pusat blanja bakal 'dadi kesempatan sing apik' lan ngidini perusahaan kanggo nggawe proyek lan bantuan revive flagging ekonomi regional. Tenan kang Perwira Operasi Pangareping, DeCourcy Graham, purportedly pocapan sing teka 80,000 sq ft fasilitas amarga kanggo njagong antarane loro hotel lan blanja mall lan fitur nomer restoran ing kajaba iku kanggo casino aturan lan durung unspecified nomer slot lan tabel game dragon lawang ngisor slot.

Graham kabaripun nyatakake.. dragon link autumn rembulan slot mesin. Ing western Nevada kutha Eseman lan Olympia Game wis kabaripun announced sing pungkasanipun disetel kanggo nerusake karo sawijining dawa-telat rencana kanggo nggawa casino kanggo paling Cedhak ing Legenda mal shopping.

Iki purportedly kiwa Olympia Game, kang iku sawijining entitas search pangembang property Garry Goett kang Olympia Perusahaan badhan, nimbang-nimbang apa kanggo nerusake karo project sing ana menapa malih amarga fitur 23,000 sq ft convention center lan spa uga minangka parking garage lan pribadi pantai dragon bridge & poker club. Miturut ana laporan saka televisi lokal broadcaster KOLO-TV, Las Vegas-kantor pusaté operator wis tanggung jawab kanggo Casino Mereka properti ing toko masyarakat Carson Kutha lan pisanan plans rinci ing taun 2007 sing padha wis katon iku nambah 64,000 sq ft casino lan restaurant komplek kanggo ing-construction Eseman toko fasilitas. Operator optimisme: Graham kabaripun marang fellow Nevada broadcaster KTVN-TV sing iku 'bungah banget' bab prospek kang bisa kanggo mbukak tenan Legenda Bay Casino minangka page fasilitas kuwi wis dibangun kanggo wilayah lokal 'saka lemah munggah' ing kira-kira 26 taun. Dhowo lull: broadcaster kacarita sing Phoenix-based Abang Pembangunan LLC salajengipun tindak ing kanggo ngrampungake 45-unit Cedhak ing Legenda shopping mall tanpa casino sadurunge mengko nambah jejer 100-kamar Hampton Inn & Suites lan Panggonan Inn dening Marriott hotel bet365 casino android app download.