Italia online operator bisa nggunakake kabeh bantuan padha bisa muster, minangka lagi saiki madhep unprecedented anggempur ing bisnis saka Italia kang anyar koalisi ngatur poker 3d download free versi lengkap. Minangka biasanipun, Bet365 mrentah totoan online revenue denah karo 17.6% nuduhake, ngiring dening SKS365 ing 14.9%, karo Playtech anyar disualekno Snaitech ing katelu karo 10.5% poker 3d deluxe free download. Italia kang gambling online operator association LoGico tampi loro anggota anyar sasi iki, minangka loro SKS365 lan olahraga totoan panyedhiya teknologi Kambi padha resmi diwenehake anggota. Italia politik pihak katon maksud ing gabung iki anti-gambling kampanye. Casino Online operator kacarita revenue saka €57.3 m ing Mei, a 23.7% dandan liwat sasi pungkasan taun sing padha. Tokoh diterbitake dening italia game warta stopkontak Agimeg nuduhake Italia dilisensi online olahraga totoan operator kacarita turnover rising 6.4% ing taun-taun kanggo €518m ing Mei nalika totoan revenue mlumpat 40.4% kanggo €40.8 m poker 4 foto 1 palabra.
Kanggo taun-kanggo-tanggal, toko wagering revenue munggah 47% kanggo €362.6 m. Iku padha luwih pipis ing toko wagering ngarep, ngendi totoan turnover nolak saklawasé 5% kanggo €355m nanging revenue ngatur kanggo nambah 9.4% kanggo €52.1 m.

Ora bakal outdone, Partai Demokratik wakil Walter Verini ngenalaken a bill sing bakal netepake anyar Anti-Mafia Komisi sing bakal fokus ing "ilegal game lan totoan sistem" kanggo pertempuran laundering neruske saka angkara casino kesengsem avec bonus gratuit.