Cherry AB wis mungkasi employment saka Anders Holmgren minangka CEO perusahaan lan Presiden, ing ngisor iki kang tahanan dening panguwasa ing Swedia ing latar cukup seng di tuduh kanggo abot njero dagang. Cherry AB iki informed dening Stockholm Pengadilan Negeri sing Holmgren wis nahan ing ngisor iki lan diselidiki dening swedia Angkara Ekonomi Panguwasa, dibukak ing kasujanan saka njero kadurjanan minangka asil saka enggo bareng dagang poker pour s'amuser sans argent. Aman saka Holmgren minangka CEO lan presiden efektif langsung karo Gunnar Lind isi ing tumindak minangka CEO poker pote principal e anak. Gunnar Lind ana CEO saka Cherry AB limang taun nganti 2011, uga minangka saiki porsi minangka anggota dewan lan ketua saka Cherry Komite Audit poker pot wiwitan saben tema silang pitunjuk. Morten Klein, ketua dewan Cherry AB komentar: "Anders Holmgren wis digawe kontribusi terkenal minangka CEO saka Cherry, nanging wis biso kanggo nindakake pakaryan kang nalika madhep accusations abot saka njero dagang blackjack basic strategy 6 deck hit soft 17. Dewan direksi wis dina mutusaké kanggo siksa kang employment minangka CEO."Ing sambungan cukup, Anders Holmgren uga bakal ninggalake assignments kang minangka anggota dewan ing Cherry kang tambahan blackjack bar and hostel koh samui.
Minangka announced sadurunge, Gunnar Lind tumindak CEO lan bakal tetep ing posisi iki kanggo ramesthi sing grup develops miturut rencana nganti CEO permanen diangkat." blackjack basic strategy 2 deck.