Diadegaké ing agustus 2015, Racing.com siaran Victorian thoroughbred racing lan Hong Kong racing jiwo peteng 3 nulis slot. Dadi, ing supaya kanggo nglindhungi hak-hak broadcast, Tabcorp wis "shelled metu dhuwit amba kanggo njaga akses menyang sesanti ing Western Australia lan saiki dikunci ing wuwus karo racing panguwasa ing Kidul Australia lan Selandia Anyar kanggo ngluwihi tawaran," Australia Financial Review kacarita jiwo peteng attune tenung boten cecek slot.
Wagering buta Tabcorp wis nggawa metu bedhil amba ing bid kanggo balapan jaran hak broadcast ing Australia lan Selandia Anyar jiwo peteng 3 slot magia. Yen rembugan kasil, Tabcorp bakal duwe kanggo mbayar minangka akeh minangka AUD26 yuta ing enem taun sabanjuré ing ijol-ijolan kanggo hak broadcast ing West Australia nuduhake kula gambar saka roulette meja. Racing.com kabaripun uga ngengkel kanggo nawarake ing Australia Kidul nuduhake kula gambar saka abang panas poker tanduran. New Zealand racing panguwasa, ing tangan liyane, wis dikunci ing rembugan karo loro Tabcorp lan Racing.com kanggo taun kepungkur, miturut AFR nuduhake kurang casino rv park. William Hill, ing tartamtu, wis ngandika bakal mbayar AUD6 yuta saben taun lan AUD3 yuta ing marketing kontribusi kanggo streaming hak-hak ing balapan apa posisi pungkasan ing poker.