Shangri La Casino Riga, bagéan saka internasional chain ngatur dening Badai Internasional, dadi partner Riga Game Congress 2017. Shangri La account miwiti sawijining pembangunan ing Moscow ing taun 1999 lan wiwit wektu iku wis gained popularitas antarane gamblers ing akeh wilayah nuduhake kula flush ing poker. Minangka kanggo dina iki, Shangri La kasino operate ing Bangkok, Yerevan lan Minsk nuduhake kula craps meja. Autumn iki Shangri La bakal mbukak lawang sawijining ing Riga lan Badai Internasional tradisional berpartisipasi ing acara industri dianakaké ing negara operasi perusahaan nuduhake kula dhaftar saka tangan poker. Lavrentiy Gubin, Direktur Marketing lan PR saka Badai Internasional, ngumumaké: "Pisanan kabeh kita banget kasengsem ing njupuk kenalan karo lokal game wakil bisnis. Acara kuwi uga ngidini peserta kanggo èfèktif ijol-ijolan pengalaman lan nemtokake tren paling anyar apa lay lan tuku ing craps. Tim saka Eseman Expo wis ditetepake dhewe minangka efektif organizer saka konferensi lan pameran, supaya kita seneng kanggo ndhukung aktivitas." Casino anyar bakal dumunung ing hotel bintang lima ing tengah banget saka ibukutha Latvia. Liwat loro jubin saka casino tamu bakal ana karo paling modern mesin slot saka manufaktur paling apik uga karo klasik tabel game apa lay ing craps. Komplek uga kalebu garis olahraga apa mbikak rintangan ing craps.
Informasi kontak: Lavrentiy Gubin Marketing lan PR Direktur Badai Internasional [email protected] www.storminternational.com Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre kelangan kucing casino $200 ora bonus simpenan kode 2021.