Ing statement resmi pungkasan taun, Fertitta ngandika "ngarep-arep kanggo gawe uwong yakin legislatif liwat wektu sing total NBA ban rasah lan kudu diwatesi mung kanggo Houston Roket tim" – lan legislatif katon dadi njupuk kabar saka billionaire kulinèr lan casino pemilik apa lay nang ing craps.

Sing tegese Nugget wis dagang ing serius kerugian ing New Jersey kang anyar olahraga totoan pasar apa iku legal gambling umur. "New Jersey olahraga wagering industri anyar lan kange, nanging yen kita njupuk blenggu mati, iku bisa ngluwihi Nevada minangka pasar paling gedhé ing negara ing sawetara taun," bill kang co-sponsor, Assemblyman Raj Mukherji (D-bagéyan ka-33), marang Associated Press apa posisi pungkasan ing texas holdem. Sauntara kuwi, MGM ndarbeni 100 persen WNBA kang Las Vegas Aces, nanging nemu saka pancing amarga tim njedulake kurang saka siji persen saka total revenue group. kelangan kucing casino $200 ora bonus simpenan kode. Ing Nugget kang kerugian tegese iku ora mung NBA bets kélangan metu ing kelangan kucing casino $150 ora bonus simpenan kode 2021.