Next Dijadwal: 5 - 8 februari 2020 London Affiliate Konferensi utawa LAC minangka asring diarani minangka, wis mlaku tahunan saiki wiwit 2007 sing ndarbeni sands casino. Mlaku paling dawa iGaming Affiliate Konferensi, iku uga paling gedhé lan yen ana siji iGaming konferensi sing rawuh, banjur LAC iku kudu rawuh acara tipo de slot tarjeta grafica.

Saiki ngisor iki sawise ES babar Blas Game Show - ing 2020 iku bener bakal miwiti ing 2 dina ES babar Blas Game - London Affiliate Konferensi kang diduweni dening Clarion Game lan mbukak dening iGaming Bisnis menehi paling apik kesempatan kanggo program affiliate saka operator jaringan karo affiliate marketing partners. Yen sampeyan webmaster miwiti metu ing industri, iku banget bermanfaat nekani ing paling siji affiliate sentris acara lan London Affiliate Konferensi ngirim mesthi bakal ing telpon tanggalan tipo de letra black jack.

Utamané ing considering iku mbukak sak minggu padha minangka ES babar Blas Game tipo de huruf ireng jack. Siji bab kanggo nyana yen sampeyan wis ora dirawuhi LAC sadurunge iku yen sampeyan ana affiliate, kang wis dikenali dening lanyard sampeyan nganggo, nyana bakal accosted saben liyane menit dening wakil saka program affiliate sing mameraken ana. Tombol tip kanggo rencana kabeh rapat-rapat sakdurunge lan ngatur wektu èfèktif tipo de layar para mesa de poker.
Bale konferensi punika ageng lan ana akèh kanggo njupuk ing, malah sanadyan iku kedaden liwat pirang-pirang dina carane kowe laporan panjenengan gambling losses. Liyane aspek saka minggu aku London iku iGB Affiliate Anugrah sing uga dianakaké banjur, ngendi anugrah milih kanggo lan dipun biji dening ora pati cetho industri lan operator sing munggah kanggo entuk..